Ik kom uit een creatieve familie van knutselaars, tekenaars en verhalenvertellers.  Mijn eerste tekenlessen kreeg ik van mijn grootouders. Achter de tekentafel op kantoor leerde opa mij de beginselen van het tekenen en schilderen. Van oma, die prachtig botanisch kon tekenen, leerde ik kijken naar vormen en kleuren.

Tekenen was en is één van mijn favoriete bezigheden. Als kind tekende ik mijn schoolschriften vol. Later tekende ik tijdens vergaderingen de stukken vol. Uiteindelijk groeide dit uit tot een baan als illustrator.

Ik hou van dingen verzinnen. Dat kunnen hele verhalen zijn, maar ik denk ook graag na over vragen als waar kabouters wonen, hoe  een Koenijn eruit ziet en of verdrietige struisvogels huilen? 
Het is een uitdaging om een verhaal zo goed mogelijk in beeld te brengen. Het maakt niet uit of het verhaal een kinderboek is, een kaart of een boodschap van een bedrijf, de uitdaging is hetzelfde.

Het illustreren gaat met de hand. Ik werk het liefst met ecoline, eventueel in combinatie met anderen materialen (potlood, aquarel, pastelkrijt, enz). 

Ik heb een heel gevarieerde baan. Ik teken en schrijf boeken voor kinderen zowel in opdracht en als vrij werk. Ook teken ik kaarten voor Bekking & Blitz. Daarnaast illustreer ik voor bedrijven en ontwerp voor particulieren kaarten op maat. Op scholen en bij bibliotheken geef ik verschillende workshops en geef tekencursussen bij culturele centra.  Wil je samenwerken? Leuk! Neem dan contact met mij op.